Prundu.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prundu - Giurgiu!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prundu - Giurgiu!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Prundu - Giurgiu!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Prundu - Giurgiu.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Prundu, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Prundu judetul Giurgiu, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Prundu? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Prundu!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Prundu - Giurgiu? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Prundu.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Prundu! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Prundu - Giurgiu si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Prundu - Giurgiu, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre PrunduPagina in care spui si gasesti totul despre Prundu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Etapa intai a Cupei Dunarii la Motocros a avut loc in comuna noastra

Sambata 21 aprilie, cu sprijinul Primariei Prundu, a avut loc organizarea primei etape a Cupei... citeste mai mult

Eliminati in cupa de Nova Force GiurgiuEliminati in cupa de Nova Force Giurgiu

AS Prundu a fost eliminata din actuala editie a Cupei Romaniei la Fotbal de puternica formatie... citeste mai mult

Sambata 17 martie primul meci oficial pentru AS PrunduSambata 17 martie primul meci oficial pentru AS Prundu

Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF), a stabilit ca prima etapa a returului Ligii a patra,... citeste mai mult

toate stirile
PrunduIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Prundu

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

tIRKqcRC

exelente la iniciativade unir a la gente para dstoemrar a la burgesia que el pueblo tiene voto, amigos si alguna vez tienen actividades avisenme para estar con ustede

 

GiHnATPKnZ

HCVjhF ydabcwqfmlmt